Som gästkonstnär kan man hyra in sig i verkstaden under kortare eller längre arbetsperioder. Förutsättningen är att man redan behärskar de tekniker som vi arbetar med, eftersom vi inte erbjuder våra tjänster som tryckare. Det kostar 70 kronor per dag, 300 kronor per vecka eller 1000 kronor per månad. Eftersom vi driver verkstan som en ideell förening utan vinstsyfte, håller vi avgifterna så låga som möjligt. Målsättningen är att de ska täcka alla utgifter för driften av verkstaden, inte mer. Vill man bo i gästrummet intill verkstan kostar det 100 kronor per person. Där finns också tillgång till en extravbädd om man är två. Alla som använder verkstan har också tillgång till kök, toalett och dusch.

köket

Det finns också andra möjligheter till boende i byn eller närliggande byar om det är fler konstnärer som gästar verkstan samtidigt.
Kontakta Lars (076-0890017, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ) eller Lina (073-5641167, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ) om du har frågor eller om du vill boka in en period.