Vi i GG-verkstan har ända sedan starten tagit emot gästkonstnärer för kortare eller längre arbetsperioder. Förutsättningen är att man redan behärskar de tekniker som vi arbetar med, eftersom vi inte erbjuder våra tjänster som tryckare. Kostnaden är 70 kronor per dag, vilket täcker förbrukningsmaterial som rengöringsmedel och däckelpapper. I övrigt står man själv för material. Eftersom vi driver verkstan som en ideell förening utan vinstsyfte, håller vi avgifterna så låga som möjligt. Målsättningen är att de ska täcka alla utgifter för driften av verkstaden, inte mer. Vill man bo i vårt lilla gästrum, som ligger alldeles i anslutning till verkstan, kostar det 100 kronor per person. Där finns också tillgång till en extravbädd om man är två. Alla som använder verkstan har också tillgång till kök, toalett och dusch. Det finns även andra boendemöjligheter i byn, om man skulle föredra det.
Längre arbetsperioder brukar vi avsluta med att bjuda in till en konstnärspresentation och mingel i verkstan, så att folk i trakten får möjlighet att ta del av vad våra gästkonstnärer arbetat med under sin vistelse i byn. Men det är givetvis upp till varje enskild konstnär att bestämma. 

Är du intresserad av detta kan du skicka in en ansökan, där du berättar vad du normalt arbetar med och vad du i så fall skulle vilja använda en arbetsperiod till. Skicka även 5 till 10 bilder. Hänvisning till hemsida välkomnas givetvis. 
Kontakta Lars (076-0890017, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ) eller Lina (073-5641167, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ) om du har frågor eller om det är något du vill diskutera.